Hoitaja Silamuskoti
Hoivakoti
Silamuskoti SImpele

Palvelut

Silamuskoti tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista sekä lyhytaikaista hoitoa tunnista useampaan vuorokauteen. Tehostetun palveluasumisen lisäksi tarjoamme kotihoitoa ja kotisairaanhoitoa Rautjärven alueella.

Tehostettua palveluasumista kodinomaisessa ympäristössä

Tehostettu palveluasuminen turvaa arjen sujuvuuden. Tarjoamme ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista, joka pitää sisällään yksilöllistä ja lämminhenkistä hoivaa, kodinomaista asumista, tomintakykyä tukevaa ja kuntouttavaa toimintaa sekä yhdessä oloa ja yksityisyyttä asiakkaan tarpeiden mukaan. Huonokuntoisimmillakin on mahdollisuus autettuun päivittäiseen ulkoiluun. Kehitysvammaisille tarjoamme tehostetun palveluasumisen lisäksi päivä- ja työtoimintaa sekä tukea harrastuksissa ja vapaa-ajan vietossa. 

Hoivakoti ulkoilu

Aktiviteetteja, ohjelmaa ja mukavia retkiä

Silamuskodin piha, puutarha ja maisemat luovat loistavat puitteet ulkoilulle ja viihtyisälle oleskelulle. Asukkaillamme on mahdollisuus osallistua hoivakodin ulkopuolelle järjestettäviin retkiin ja tapahtumiin, leipomiseen sekä hoivakodin päivittäisiin askareisiin. Tarvittaessa järjestämme halukkaille esimerkiksi jalkahoitajan, kampaajan, hierojan tai fysioterapeutin asiakkaan kustantamana. Asukkaillamme on myös mahdollisuus järjestää hoivakodissa pienimuotoisia juhlia ja tilata tarjottavat hoivakodin keittiöstä.

Herkullista kotiruokaa omasta keittiöstä

Tarjoilemme asukkaillemme aina terveellistä kotiruokaa, jonka emäntämme valmistaa hoivakodin omassa keittiössä. Emäntä huolehtii asukkaiden monipuolisesta ruokavaliosta, erityisruokavaliot huomioiden. Otamme juhlapyhät huomioon aterioiden suunnittelussa, unohtamatta asukkaiden syntymäpäiviä, joita juhlimme yhdessä kakkukahvein!

Silamuskoti pääsiäinen
hoivakoti_

Yksilöllistä ja laadukasta hoitoa

Toimintamme perustuu yksilölliseen ja kuntouttavaan hoitotyöhön sekä yhteisöllisyyteen. Laadimme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman. Henkilöstömme huolehtii lääkehoidon toteuttamisesta, mutta tarvitsemansa lääkkeet asiakkaat maksavat luonnollisesti itse. Terveystalon lääkäri käy viikoittain Silamuskodissa. 

Kotihoidon ja kotisairaanhoidon palvelut

Tehostetun palveluasumisen lisäksi tarjoamme kotiin kotihoidon ja kotisairaanhoidon palveluita. Ystävällinen kotihoidon henkilökuntamme auttaa mielellään jokapäiväisissä arjen askareissa kuten suihkutuksissa, ulkoilussa ja siivouksessa. Lisäksi luotettava ja asiantunteva kotisairaanhoito hoitaa muun muassa lääkkeiden jaon, haavahoidon sekä vaikkapa tikkien poiston tarpeen mukaan.

Asiointipalvelu

Asiointipalvelumme auttaa esimerkiksi pankki- ja kauppaasioissa tai kampaaja- ja lääkärikäynneillä.

Hoivapalvelu

Hoivapalvelumme tukee jokapäiviäisissä arjen askareissa muun muassa aamutoimissa avustamisessa ja tarjoamalla pesuapua. Lisäksi järjestämme viriketoimintaa ja ulkoiluapua.

Omaishoitajan kotityöpalvelu

Omaishoitajan kotityöpalvelu pitää sisällään siivous- ja talonmiespalvelun. Lisäksi tuuraamme omaishoitajia oman ajan mahdollistamiseksi.